Uw adres voor Parfumvrije producten, Parfumvrije cosmetica, Parfumvrije schoonmaakproducten op Natuurlijke Basis.

Welkom bij GeenParfum.nl,

hét adres voor ál uw parfumvrije en parabeenvrije cosmetica en huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis.

Geen Parfum is een Nederlands bedrijf en levert sinds 2005 hoogwaardige parfumvrije cosmeticaproducten aan particulieren en bedrijven, en wordt met zorg geselecteerd en is altijd zoekende naar de beste kwaliteit parfumvrije, cosmetica- en huidverzorgingsproducten waar en zoveel mogelijk op natuurlijke basis, en probeert daarnaast met grote aandacht voor service en kwaliteit klaar te staan voor de klant.
         
Alle parfumvrije producten zijn verkrijgbaar via deze 24-48-uurs online parfumvrije webwinkel: geenparfum.nl

Op het ogenblik zijn wij druk bezig met het ontwerpen van een nieuwe website. Als het lukt komt hij deze maand(november 2018) online. Wij hopen u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn in onze nieuwe webshop.
Geen Parfum vermijdt ten alle tijden parfum en de zgn. parfummix, waar veel mensen gevoelig voor kunnen zijn: Parfummix is een mengsel van 8 parfumgrondstoffen zoals: eugenol, isoeugenol, oakmoss, geraniol, hydroxycitronellal, a-amylkaneelaldehyde, kaneelaldehyde en kaneelalcohol) Lyral en fragance-mix 2 en farnesol.

Het is belangrijk om kritisch te zijn op de producten die we dagelijks gebruiken, onze huid is immers het grootste en belangrijkste orgaan van ons lichaam, en bedraagt gemiddeld 16% van ons lichaamsgewicht!
Bovendien wordt 60% van wat je op je huid smeert door je lichaam opgenomen...
Daar moeten we dus zuinig op zijn....

KIES daarom altijd voor Parfumvrije, Parabeenvrije en Natuurlijke Cosmetica- en Verzorgingsproducten, speciaal voor de gevoelige huid.
                                                                         
Geen Parfum heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan in deze parfumvrije branche, en ze weet dat het voor de meeste klanten soms erg moeilijk is om iets te vinden wat bij hun past, en dat het niet altijd gemakkelijk is om in de reguliere winkels, parfumvrije producten te vinden zonder chemische ingrediënten én parfum. In deze parfumvrije shop zijn daarom alleen de beste parfumvrije cosmeticaproducten voor u geselecteerd, speciaal voor de gevoelige huid.

Deze jarenlange ervaring komt tot uiting in het unieke concept dat GeenParfum.nl hanteert:
* Beperkt (maar compleet) assortiment parfumvrije cosmetica- en huidverzorgingsproducten.
* Samenwerkingen met de beste leveranciers in deze parfumvrije branche.
* Persoonlijk advies en probeert zoveel mogelijk garant te staan voor service en kwaliteit.
* Gebruiksvriendelijke website, zonder cookies en/of reclame van derden.
* Flexibel, snel en zoveel mogelijk op uw wensen afgestemd.

GeenParfum heeft onder andere merken zoals; Logona, Urtekram No Perfume, Mineralissima, Beauvica Ectoin, Adler Pharma, SantaVerde, Arcus, Santaverde, Sante, Finigrana Aleppo, Real Purity, Natracare 100% Bio katoen, Sonett, Klar, Em-X, Lavasan, Sodasan, Ecover, Milieuvriendelijke Wasnoten, Lavera, Safeas Olive sensitive, Weleda, Unity Cosmetics, PHB Ethical Beauty, Nuts of Nature, CMD Dode Zee verzorgingsproducten, Overige Parfumvrije Merken


Klik op deze link voor de uitgebreide uitleg over verzendkosten én voor de overige landen in Europa