Home     GRATIS e-book Allergenen en Make-up
GRATIS e-book Allergenen en Make-up

GRATIS e-book Allergenen en Make-up


GRATIS e-book Allergenen en Make-up


Digitale Verzending binnen 24 en 72 uur via e-mail *


Tags


€ 0.00


Artikelcode: UCEAEM

 

Veel mensen zijn gevoelig voor bepaalde ingrediënten in make-up producten. Maar wat is nou eigenlijk precies een allergeen en welke ingrediënten geven snel een gevoelige reactie? Dit GRATIS e-book in pdf-formaat geeft je inzicht in allergenen in relatie tot make-up. In duidelijke taal, ondersteund met praktische foto’s, zodat je het e-boek in de praktijk kunt gebruiken.

Dit e-book is geschreven door Unity Cosmetics. Het is gratis te bestellen. Leg het product in het winkelwagentje, samen met uw andere bestelling. U ontvangt het boek via e-mail wanneer uw bestelling is verwerkt voor verzending, samen met uw betaalde digitale factuur

Wanneer u liever alleen dit gratis e-book wilt ontvangen (zonder bestelling), neem dan contact op met Carolina, dan kan dit ook rechtstreeks verzonden worden naar uw e-mailadres.

Voor het lezen van dit e-book raden we je aan Adobe Reader te gebruiken. Dat is de meest gebruikte software om een pdf te lezen. De linkjes die in het e-book zijn aangebracht (om vanuit de inhoudsopgave snel door te klikken naar het betreffende hoofdstuk) zijn met Adobe Reader bruikbaar. Als je een andere pdf-reader gebruikt, kan het zo zijn dat het e-book nog prima leesbaar is, maar dat de aangebrachte linkjes niet meer werken.

Ean: 8718719127025