Home    GRATIS  GRATIS e-book Gereedschap en Make-up
GRATIS e-book Gereedschap en Make-up

GRATIS e-book Gereedschap en Make-up


GRATIS e-book Gereedschap en Make-up


Digitale Verzending binnen 24 en 72 uur via e-mail *


Tags


€ 0.00


Artikelcode: UCEGEM

 

Waar breng je nou eigenlijk het beste je make-up mee aan? Je vingers, of toch een kwast? Of een sponsje? En wat is een handige make-up kwast, hoe weet je of de kwaliteit goed is? Dit GRATIS e-book in pdf-formaat geeft je inzicht in de ‘gereedschappen’ waarmee je make-up kunt aanbrengen, wat de eigenschappen van die gereedschappen zijn en hoe je die gereedschappen zo goed mogelijk kunt onderhouden. Duidelijke taal, ondersteund met praktische foto’s, zodat je het e-boek in de praktijk kunt gebruiken.

Dit e-book is geschreven door Unity Cosmetics. Het is gratis te bestellen. Leg het product in het winkelwagentje, samen met uw andere bestelling. U ontvangt het boek via e-mail wanneer uw bestelling is verwerkt voor verzending, samen met uw betaalde digitale factuur

Wanneer u liever alleen dit gratis e-book wilt ontvangen (zonder bestelling), neem dan contact op met Carolina, dan kan dit ook rechtstreeks verzonden worden naar uw e-mailadres.

Voor het lezen van dit e-book raden we je aan Adobe Reader te gebruiken. Dat is de meest gebruikte software om een pdf te lezen. De linkjes die in het e-book zijn aangebracht (om vanuit de inhoudsopgave snel door te klikken naar het betreffende hoofdstuk) zijn met Adobe Reader bruikbaar. Als je een andere pdf-reader gebruikt, kan het zo zijn dat het e-book nog prima leesbaar is, maar dat de aangebrachte linkjes niet meer werken.

Ean: 8718719127018